Tillvaron


--LISA

CeLiBästa Cecilia fyllde år i tisdags. Ikväll ska hon firas med tårta och grejer. Läser du här mitt lilla navelludd (och det hoppas jag verkligen att du gör) så ska du veta att jag älskar dig i alla väder med eller utan kläder, i regn och snö i skog och sjö och till och med om du skulle lukta lite blö. Puss och grattis!

I've got music in my hands and feet and kissespic. pearled @ flickr

Strokes släpper nytt album. Står inför samma dilmma som den 11-åriga Lisa stod inför då Harry Potter och den vises sten hade premiär. Jag ville inte se filmen för att jag var så rädd för att det inte skulle leva upp till mina förväntningar. Jag gick till sist och såg den i en nästintill tom biosalong strax innan den kom ut på DVD. Nu vågar jag inte kasta mig över Strokes nya Angles som kommer den 22 mars. Rädd för att den inte ska leva upp till de tidigare plattorna. Kommer låsa in mig med den i ett mörkt rum och lyssna och hålla tummarna. Fan jag kissar på mig. Som jag har längtat!
--LISA

Flying colours


Spelning med stans snyggaste DJ-kvartett på Spionbaren ikväll. Kanske låter kulT. Lyssna.

3 tankar (eller nåt sånt)1. Måste köpa ny dator. Den älskade gamla skruttdatorn jag skriver på nu sjunger på sista versen. Seriösa mjukvarufel, en skev skärm och en m-tangent som är ur funktion sedan länge. (Jag skriver per automatik bokstaven m genom att trycka kommando+V och klistrar in m hela tiden. Ytterst ansträngande och väldigt störigt när jag sitter vid ett fungerande tangentbord och skriver). Funderar på en Air. Den är så liten att man kan stoppa den i fickan säger Karin. Det låter gulligt men det lär också innebära att jag troligen skulle tappa bort den.
2. Jag är sjuk. Jag blir sällan sjuk men nu bedriver jag snorfabrik. Gästerna på restaurangen där jag jobbar tyckte nog inte att jag var så fräsh idag när jag stod och snörvlade över deras mat. Eller å andra sidan, who the fuck am I kidding, jag är råfräsh, lite heroin-chic sådär (är det fortfarande inne?)!
3. Jag är jävligt trött på bloggar med bilder på macarons. Det räcker vafan, lägg ner kameran och ät upp kakjäveln. Ta en bild på en kladdig portion pommes istället så kan vi snacka njutning!
--LISA

Nu stiger sol och nu faller dagg


--LISA

En Karin


Bilden blev inte alls lika fin när jag skannade den. Systern min är däremot lika fin i alla lägen. Puss Karin.
--LISA

BOX


--LISA

my savior and my sin


Någon sa för länge sen att jag borde lyssna på The tallest man on earth. Jag är ledsen att jag inte gjort det föränn nu.
--LISA

Braap braap bip

make gif animation

Fanny har fyllt år och ska väl firas så opretantiöst som möjligt efter hennes önskningar. Ska vi ut och dansa robotdansen? tänker ni. Ja det är klart vi ska, säger jag. Innan dess ska jag avverka ett körigt lördagspass på jobbet. First work, then dance. Buh bye!
--LISA

Heaven knows I'm miserable now


Sjukt trött på den här jävla vintern. Kyla, halka, mörker. Det suger och det enda som är mer provocerande än att det aldrig tar slut är allt tjat om att tänka positivt. "Ja men nu när det töar så är det ju inte halt i alla fall" Näe men jag vill inte vada och bli blöt till knäna när jag bara ska till bussen heller. "Det blir ju i alla fall ljusare" Ja men det är fortfarande femhundra nyanser av grått kvar till våren. Those bears got it right, man borde lägga sig i en grotta och ba sova tills skiten är över.
--LISA

Cut


Barret är kortare och lite ljusare. Jag är nöjd. Vill ni ha mer innehåll får ni läsa Blondinbellas blogg. Hon har nog skitmycket tips om hur du kan ha hemmaspa och ta över världen samtidigt. Puss hej.
--LISA

RSS 2.0