ORD(er)


LÄS
: Terapisession med regissören Jesper Ganslandt av Eric Schüldt i vårnumret av BON. Om genus, filmskapande, identitet och rädslor. Sammanfattningsvis det ärligaste, mest gripande och bästa jag läst på länge. Citat "Jag är inte säker på att jag är så intressant som jag själv tycker. När jag väl får utrymmet är jag inte lika spännande som när jag fantiserar om en sån möjlighet."
LYSSNA: Jag går mestadels runt och är förbannad nu för tiden. Då passar: Adam Tensta - Scared of the dark. Assassin - Idiot thing och The Roots - The fire. Annars funkar det också att kolla på Kill Bill. Bara det här får ju en att känna sig rätt nöjd och tillfreds. Var tvungen att se klippet flera gånger efter att ha läst att Jusin Biebers liv har blivit film..
SE: Det här. Om det förra klippet inte gjorde dig lycklig lär det här göra det. (Såvida du inte heter Annika och är rädd för allt med fyra ben... Hej Annika!)
--LISA

Krakel Spektakel


Dior FW10 av mig + Jil Sander SS11
-
Är väl inte sminktypen egentligen. Vidareutveckling, alltså: jag sminkar mig gärna men jag är inte den som tycker att det är kul med smink och spännande att testa nya grejer. Förutom om jag får det gratis. Då tar jag gladeligen på mig blå ögonskugga och limegrön eyeliner men det är sällan det händer. I vår skulle jag i alla fall inte ha nåt emot att låna läpptift i godisrosa från Jil Sander och sminkösen från Christian Diors couture-visning till att fixa färbomb på mina ögonlock. Synd att jag inte har en sån där skitstor blogg som riktar sig till tolvåringar. Jag har hört att det regnar smink och gratisprylar genom deras brevlådor.
--LISA

multiply


Random flickr-bilder. Har inte källa på en enda. Kram på er.
--LISA

Vi var i London. Sen åkte vi hem


--LISA

mäsch


Det var sjukt fint väder och jag blev lite glad. Lite hoppfull. Vår, tänkte jag, barmark kanske. Converseväder. Solglasögon. Uteservering snart kanske. Sen fick jag djävulsk träningsvärk i hela kroppen, tappade en parfymflaska i badrumsgolvet och såg att jag missat att Hercules and Love Affair spelat i Stockholm. Och så blev allt skitdåligt igen.
Ett plus är ju att badrummet luktar gott. Katten svimmar bara han går in där. Det är också lite kul.

Tryck på bilden så kommer det en bra låt. Hej!
--LISA

Vårlängtan


--LISA

RSS 2.0