Så det så

Nu ska jag gå ut och dansa bort lördagsnatten. Först vin at casa de Cecilia. Hej på er!
--Lisa

An education

--Lisa

Brr


Wish I was a jedi

Den där klumpen mellan oktober och december.
Terasshäng.
Kungsan.
Fotografiska.
Stockholm.
Pussel.
http://mahoyo.blogspot.com/ @ spybar
(Ida maria - Oh my God)
Pust.
--Lisa

Sparklepony

(inlägg tillägnat miss JR)
-
Har: varit fruktansvärt frånvarande i blogghörnet på senaste tiden. Förlåt cyberkompisar. Har jobbat. Har tränat. Har sovit bort novembertristess och dansat bort alla pengar på kontot.
Tänker: på ett par Jeffrey Campell-skor jag vill ha (med risk för att låta som en "modebloggare"). Notera att jag skrev skor och inte "klackar" bara tack. Jag är fortfarande mänsklig.
Läser: Dödgrävarens dotter av Joyce Carol Oates och en bok om Calvados för att kunna låta proffsig på jobbet.
Tycker: inte att det känns okej att vintern är så lång i Sverige. Inte okej alls. Lite vår är allt jag vill ha. Bara lite lite vår.
Lyssnar: på I blame Coco - In spirit golden + Maskinen - Nr 1
Vill: se nya Harry Potter-filmen. Och ja, den lär suga jämfört med boken men ska man jämföra saker med Harry Potter-böckerna så är sannolikheten ganska stor att de kommer att suga så jag jämför inte. (Outade jag mig nyss som tönt deluxe här nu? Humpf jaja).
--Lisa

Vakna upp i Långtbortistan


Dansa fastän hjärtat brister


Superhjälte


That's right


Jag är lite arg för att det har dykt upp en fruktansvärd annons i bloggen. Någon som snackar högt om Nokia. Det känns som att bloggen blivit besudlad. Som att inte reklam var tillräckligt påträngade måste man dessutom lyssna på den när man läser också (förutsatt nu att folk faktiskt läser det jag skriver). Jag struntar fullständigt i om Nokia har en ny mobil eller någon vill erbjuda mig något trådlöst bredband till specialpris, dom gör det när jag går på stan, när jag läser tidningen, när jag ser på TV och nu även på mitt lilla blogg-universum-hörn. Det känns inte bra alls. Därför lägger jag upp en stor bild på mitt eget namn. LISA. PEACE OUT!
--Lisa

RSS 2.0