Hey coola katter

Hej min lilla trogna läsarskara. Jag har försöker klura ut vad det var jag brukade delge er om när jag var en mer frekvent användare av mitt lilla blogghörn. Antar att det var rätt oväsentliga saker om min vardag och typ allmänna reflektioner kring ämnet man skulle kunna tillge kategorin "kläder." I klädväg har jag inte så mycket att säga till om just nu. Går mest runt i svart och förkläde med håret i en risig toffs. Vi snackar jobbet nu alltså, om det nu mot all förmodan var någon som trodde jag hade förkläde till vardags. Säger det så att jag inte råkar skapa någon trend och omges av folk som ser ut som Teskedsgumman. Vet hur inflytelserik jag är. Säger jag att bootcut är inne igen så skulle ni rota fram högstadiejeansen - erkänn! Jag äro er trendguru!
Om min vardag kan jag delge förljande:
1. Har äntligen tagit mig tid att lyssna igenom Strokes nya album Angels. Det är bra. Riktigt bra. Ska ge låtarna lite tid, de brukar bli bäst då. Just nu är den här favvisen nömber one!!
2. Hanna Hellqvist och Kodjo Akolor från Morgonpasset i P3 var på min restaurang idag. Jag har aldrig varit så starstruck eller en lika darrig servitris. Vågade dock inte förklara min kärlek för dem. De fick leva i illusionen om att jag bara var allmänt förståndshandikappad.
3. Kul krönika. Italienarna tycker att homosexualitet är ett svenskt påfund som vi ska sluta upp med att pracka på dem. Bögar ska minsann inte få köpa möbler, där är the botten nådd!!
--LISA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0