Sol och blomdoft i melodin

Vi firade midsommar hos mig i kransen. Det såg ut såhär.
--LISA

even the three-legged dog still got three good legs to loose

source: unknown

Fluffy friends

Jag styrde grillning i helgen. Bjöd alla viktiga bästaste kompisar jag kunde hitta.
Jag blev mycket nöjd med resultatet. Jag går härmed under namnet The Grillmaster. Eller det har inte riktigt fastnat än men jag känner att folk snappa upp det.
Jag kände mig som Per Moberg vid grillen. Per Moberg är inte bara en skådespelare utan också en kock som jobbat på massa flådiga restauranger. Det har Fanny lärt mig.
Juliet grillade med osthyvel och gott humör.
Annika såg sådär halvnöjd ut med läget.
Här är Annika lite nöjdare och Josefin pratar om bröst.
Vi gick till Sommar! Där var det fullt med studenter som var fulla och gjorde sönder inredningen.
Det var kulT.
Vi hade en hel scen för oss själva. Vilket sannerligen uppskattades när det bjöds upp till dans.
--LISA

Och jag ba

Såhär ser jag ut när jag säger Shuu till snygga brushor utanför fönstret. I dag har jag tappat min nya dator från en våningssäng. Den som jag lovat att ta så väl hand om. Den klarade sig finfint. Den är en riktig fighter. Precis som jag. Den ba reser sig igen och igen och igen. Jag matade den med chips genom cd-läsaren för att gottgöra mitt misstag. Nu ska jag åka och svettas på jobbet. Yiii. Hejdå.
--LISA

Cruel Intentions

Gammal nittiotalsklassiker av hög kvalitet. Såg den i mina ungdomsdagar, förstod ungefär hälften och blev kär i Ryan Phillippe. Såg den igen och kom fram till att slutscenen kan vara en av de bästa någonsin. Kom också fram till att Selma Blair är sjukt rolig och att Ryan Phillippe ser ut att vara femton bast. Bra är den fortfarande i alla fall.
--LISA

RSS 2.0